Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Νέα » Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ 2023

Βραδιά του Ερευνητή στο ΕΜΠ 2023

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, με ώρα αιχμής 18:30 με 20:30, πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό Συγκρότημα Πατησίων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με επιτυχία η Βραδιά του Ερευνητή. Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες περιηγήθηκαν στα εικονικά, διαδραστικά και εργαστήρια επίδειξης των αποτελεσμάτων της προηγμένης έρευνας και καινοτομίας που παράγουν όλα τα Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα της Αττικής, όλες οι Σχολές του ΕΜΠ και πολλές διεπιστημονικές κοινοπραξίες, με τη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών. Στην σχετική ιστοσελίδα ( https://www.ntua.gr/ntuaren/), υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση αυτή. 

 
Στο πλαίσιο της δια ζώσης διεξαγωγής της Βραδιάς του Ερευνητή στο ΕΜΠ, η επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος RESPECT, ομότιμη καθηγήτρια ΕΜΠ κα Αντωνία Μοροπούλου, και ο κος Εμμανουήλ Αλεξάκης εκ μέρους της ομάδας εργασίας του ΕΜΠ για το RESPECT, παρουσίασαν συνολικά το πρόγραμμα, συζητώντας με τους επισκέπτες για τις προτάσεις και τις εφαρμογές του RESPECT.

Εικόνα που περιέχει τροχός, άνδρας, ρουχισμός, άτομο

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Εικόνα που περιέχει κείμενο, στιγμιότυπο οθόνης, καρτούν, γραφικά

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Εικόνα που περιέχει λογισμικό πολυμέσων, λογισμικό, λογισμικό γραφικών, στιγμιότυπο οθόνης

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Youtube Channel of Researchers’ Night Athens NTUA: https://www.youtube.com/@ntuaren 

Οι Βραδιές Ερευνητή 2022 και 2023 έλαβαν προβολή από το BCI MEDIA TORONTO. Ανάλογα με την ώρα προβολής, η απήχηση ήταν 2 με 3 εκατομμύρια θεατές.